Prepare the necessary products. Rinse the rice well through a fine sieve to remove excess starch. Rinse until the water runs clear. Prepare the minced meat. You can make it yourself by taking two different types of meat and grinding it in a meat grinder. If you don't have a meat grinder, finely chop the meat with a knife. Grate the cheese on a fine grater. Squeeze or finely chop the garlic. Set the oven to preheat to 200 degrees.
Подготовьте необходимые продукты. Хорошо промойте рис через мелкое сито, чтобы избавиться от лишнего крахмала. Промывайте, пока вода не станет прозрачной. Подготовьте фарш. Его можно сделать самостоятельно, взяв мясо двух разных видов и измельчив его в мясорубке. Если мясорубки нет, мелко нарежьте мясо ножом. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок выдавите или мелко порежьте. Духовку поставьте разогреваться до 200 градусов.
Cook the rice. It will be better if the rice is slightly undercooked. Take a saucepan and pour water into it. It is better to pour already hot water so that it boils faster. As soon as the water boils, put the rice in the pan, add salt and stir it immediately. After this, reduce the heat and bring to a boil again. When the rice begins to boil, cover the pan with a lid and leave to simmer over low heat for another 20 minutes. Then remove the dish from the heat and let it sit for a while.
Сварите рис. Будет лучше, если рис немного недоварить. Возьмите кастрюлю и налейте в нее воду. Лучше наливать уже горячую воду, чтобы она быстрее закипела. Как только вода закипит, положите в кастрюлю рис, посолите и сразу перемешайте его. После этого убавьте огонь и доведите повторно до кипения. Когда рис начнет бурлить, накройте кастрюлю крышкой и оставьте вариться на маленьком огне еще 20 минут. Затем уберите блюдо с огня и дайте немного постоять.
In a large bowl, mix the minced meat with the cooked rice. Add Provençal herbs, salt, pepper and stir. Add garlic and mix again. You can add greens if you wish.
В большой миске смешайте фарш с готовым рисом. Добавьте прованские травы, соль, перец и перемешайте. Добавляем чеснок и снова перемешиваем. По желанию можно добавить зелень.
Make meatballs from the minced meat. It is best to do this with wet hands so that the minced meat does not stick to them.
Сделайте из полученного фарша тефтели. Лучше всего это делать мокрыми руками, чтобы фарш не прилипал к ним.
Now prepare the cream sauce. To do this, take a deep bowl and mix the cream with aromatic herbs or any suitable spices and starch (dilute it with a tablespoon of water in advance). Add two thirds of the grated cheese to the sauce and stir.
Теперь приготовьте сливочный соус. Для этого возьмите глубокую миску и смешайте сливки с ароматными травами или любыми подходящими специями и крахмалом (заранее разведите его со столовой ложкой воды). Две трети натертого сыра добавьте в соус и перемешайте.
Line a baking dish with parchment, or better yet, simply grease it with oil and lay out the meatballs. Pour the sauce over the meatballs and bake in the oven at 200 degrees for about 40 minutes.
Застелите форму для выпечки пергаментом, а лучше просто смажьте маслом, разложите тефтели. Заливаете тефтели соусом, ставите в духовку запекаться при 200 градусах примерно 40 минут.
Meatballs in a creamy sauce will go well with pasta or other pasta. They are easy to prepare. Cook pasta in salted water for 8-10 minutes. After that, drain them in a colander and let the water drain, add oil. Place pasta on a plate, top with a few meat balls, pour plenty of sauce over it and garnish with dill or other herbs. Don't forget to sprinkle the meatballs with the remaining cheese before serving.
Тефтели в сливочном соусе будут прекрасно сочетаться с пастой или другими макаронами. Их приготовить легко. Варите макароны в подсоленной воде 8-10 минут. После этого откиньте их на дуршлаг и дайте стечь воде, добавьте масло. Выложите на тарелку макароны, сверху несколько мясных шариков, обильно полейте соусом и украсьте укропом или другой зеленью. Не забудьте перед подачей посыпать тефтели оставшимся сыром.