Prepare a sieve or colander in advance and remove the gauze.
Подготовьте заранее сито или дуршлаг, достаньте марлю.
Prepare the cheese. Spread the gauze in several layers over the surface of the colander. Place it in a saucepan or any other deep dish. In a separate bowl, mix yogurt and salt. Transfer this mixture to a colander. Cover with a plate and refrigerate for 48 hours. Drain off the whey from time to time.
Приготовьте сыр. Распределите в несколько слоев марлю по поверхности дуршлага. Поставьте его в кастрюлю или любую другую глубокую посуду. В отдельной миске смешайте йогурт и соль. Переложите эту смесь в дуршлаг. Накройте тарелкой и уберите в холодильник на 48 часов. Время от времени сливайте сыворотку.
From the finished cheese, prepare sandwiches with whole grain bread and avocado.
Из готового сыра приготовьте бутерброды с цельнозерновым хлебом и авокадо.