Rinse the greens under running water, pat dry with a paper towel and chop. Peel the garlic and pass through a press. Prepare a colander and cheesecloth.
Промойте зелень под проточной водой, промокните бумажным полотенцем и измельчите. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Подготовьте дуршлаг и марлю.
Prepare Philadelphia cheese. Squeeze the lemon juice. In a deep bowl, mix sour cream, yogurt, lemon juice. Add some salt. Mix well.
Приготовьте сыр Филадельфия. Выдавите сок лимона. В глубокой чаше смешайте сметану, йогурт, лимонный сок. Посолите. Хорошо перемешайте.
Line a colander with gauze folded in several layers. Pour the resulting mixture into it. Connect the edges of the gauze together, cover with a plate on top and press down with a weight of about 1.5 kg. Place a colander in a saucepan or cup to catch the whey. Place the future cheese in the refrigerator for 24 hours.
Выложите дуршлаг марлей, свернутой в несколько слоев. Перелейте в него получившуюся смесь. Соедините между собой края марли, сверху накройте тарелкой и придавите грузом около 1,5 кг. Поместите дуршлаг в кастрюлю или чашку, чтобы в нее стекала сыворотка. Отправьте будущий сыр на 24 часа в холодильник.
Philadelphia cheese is ideal for making sandwich spreads. In a bowl, combine cheese, freshly chopped herbs, salt and garlic. Serve in a bowl.
Сыр Филадельфия идеально подходит для приготовления пасты для бутербродов. В миске смешайте сыр, свежую нарубленную зелень, соль и чеснок. Подавайте в пиале.