Wash the strawberries. Remove the stem. Cut in half. Prepare a blender and cling film.
Вымойте клубнику. Удалите плодоножку. Нарежьте пополам. Подготовьте блендер и пищевую пленку.
Prepare the berries. Place strawberries in a blender bowl and puree.
Подготовьте ягоды. Положите клубнику в чашу блендера и измельчите в пюре.
Make ice cream. Pour yogurt into a deep bowl and add strawberry puree. Mix well until smooth. Cover the container with cling film and place in the freezer for 35 minutes. Remove and stir again. Repeat the “freezer - stir” procedure several more times until the mass thickens. Place the ice cream back in the freezer and leave for 3 hours.
Сделайте мороженое. В глубокую миску налейте йогурт, добавьте клубничное пюре. Хорошо перемешайте до однородности. Накройте емкость пищевой пленкой и уберите в морозильную камеру на 35 минут. Достаньте и снова перемешайте. Повторите процедуру «морозильная камера – перемешать» еще несколько раз до загустения массы. Снова уберите мороженое в морозилку и оставьте на 3 часа.
Serve homemade ice cream in a clear bowl.
Подавайте домашнее мороженое в прозрачной пиале.