Boil the chicken fillet. Wash and peel the radishes, carrots and onions. Grate the radish, add salt and refrigerate for 30 minutes to remove the bitterness. Chop the onion thinly. Grate the carrots.
Отварите куриное филе. Вымойте и очистите редьку, морковь и лук. Натрите редьку на терке, посолите и уберите в холодильник на 30 минут, чтобы избавиться от горечи. Лук тонко нашинкуйте. Натрите морковь.
Prepare vegetables and meat. Cut the boiled chicken into small pieces. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion for 3-4 minutes until golden.
Подготовьте овощи и мясо. Отварную курицу нарежьте на мелкие кусочки. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук 3-4 минут до золотистости.
Layer the salad. Place the radish in the first layer, after squeezing out the juice. Distribute carrots on top, then chicken and fried onions. Don't forget to salt and pepper the salad layers. Top the salad with mayonnaise. Chill the salad in the refrigerator for 30 minutes before serving.
Выложите слоями салат. Первым слоем выложите редьку, предварительно отжав сок. Поверх распределите морковь, затем — курицу и жареный лук. Не забывайте солить и перчить слои салата. Сверху смажьте салат майонезом. Перед подачей остудите салат в холодильнике 30 минут.
When serving, garnish the finished salad with fried onions and finely chopped dill.
Готовый салат при подаче украсьте жареным луком и мелко нарезанным укропом.