Boil the beef until done. Boil the eggs hard. Wash and peel the radishes, onions and carrots.
Отварите говядину до готовности. Яйца сварите вкрутую. Вымойте и очистите редьку, лук и морковь.
Cut the salad. Cut the boiled beef into thin cubes. Cut the boiled eggs into strips. Grate the carrots and radishes on a coarse grater, and cut the onion into strips.
Нарежьте салат. Отварную говядину порежьте тонкими брусочками. Отваренные яйца нарежьте соломкой. Морковь и редьку натрите на крупной терке, а лук нарежьте соломкой.
Finish cooking. Fry onions and carrots in vegetable oil until soft, about 5-7 minutes. Mix all ingredients (meat, eggs, radishes, carrots and onions) in a deep bowl. Salt and pepper the salad.
Завершите приготовление. Обжарьте на растительном масле лук и морковь до мягкости, примерно 5-7 минут. Перемешайте все ингредиенты (мясо, яйца, редьку, морковь и лук) в глубокой миске. Посолите и поперчите салат.
Season the finished salad with mayonnaise and garnish with chopped fresh dill.
Готовый салат заправьте майонезом и украсьте нарезанным свежим укропом.