Process the radish. To reduce the pungency, remove the skin from the root vegetable and place in cold water for 15 minutes. Peel the carrots, grate the cheese and vegetables on a coarse grater. Remove the husks from the garlic and chop through a press. Coarsely chop the soaked radish. Chop the greens for serving.
Обработайте редьку. Чтобы снизить остроту, снимите с корнеплода кожицу и положите на 15 минут в холодную воду. Почистите морковь, натрите на крупной терке сыр и овощи. С чеснока удалите шелуху, измельчите через пресс. Вымоченную редьку крупно нашинкуйте. Порубите зелень для подачи.
Prepare the salad. Place carrots, radishes, cheese and garlic in a salad bowl, pour in mayonnaise and mix thoroughly. Add salt to taste.
Приготовьте салат. В салатник выложите морковь, редьку, сыр и чеснок, залейте майонезом и тщательно перемешайте. Посолите по вкусу.
Sprinkle salad with radish and mayonnaise with chopped dill and parsley.
Салат с редькой и майонезом посыпьте измельченными укропом и петрушкой.