Wash the radish, carrots, and onions. Peel the vegetables and grate them on a coarse grater. Finely chop the onion. For those who are bothered by the bitterness in radishes, before adding the grated root vegetable to the salad, soak it in salt for half an hour. Then squeeze and use in cooking. The bitterness will go away with the juice, but the vitamins will remain.
Вымойте редьку, морковь, лук. Очистите от кожуры овощи, натрите на крупной терке. Лук мелко нарежьте. Для тех, кого смущает горечь в редьке, перед тем, как добавлять натертый корнеплод в салат, замочите его на полчаса в соли. Затем отожмите и используйте в приготовлении. Горечь уйдет с соком, при этом витамины останутся.
Prepare the salad. Mix black radish, carrots and onions in a salad bowl. Add salt to taste and season with oil.
Приготовьте салат. Смешайте в салатнике черную редьку, морковь и лук. Посолите по вкусу, заправьте маслом.
Serve black radish salad with meat dishes.
Подавайте салат из черной редьки с мясными блюдами.