Peel the onion and cut into half rings. Thaw the minced meat and dough at room temperature. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Почистите лук, нарежьте полукольцами. Разморозьте фарш и тесто при комнатной температуре. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Add onion, salt, pepper and vegetable oil to the container with minced meat. Mix thoroughly.
Приготовьте начинку. В емкость с фаршем добавьте лук, соль, перец и растительное масло. Тщательно перемешайте.
Make a samsa. Sprinkle flour on the surface on which you are going to form the pies and place the dough on it. Cut it into squares measuring approximately 6x6 cm and lightly roll each one out. Place the filling in the center. Next, fold the squares diagonally, not forgetting to pinch the edges.
Слепите самсу. Обсыпьте мукой поверхность, на которой собираетесь формировать пирожки, положите на нее тесто. Нарежьте его квадратами размером примерно 6х6 см и слегка раскатайте каждый. В центр положите начинку. Далее заверните квадраты по диагонали, не забыв защипнуть края.
Prepare samsa. Place baking paper on a baking sheet and place the pies on top. Brush the surface of each patty with beaten egg and sprinkle with sesame seeds. Place the baking sheet in an oven preheated to 180 degrees. It will take 40-50 minutes to bake samsa.
Приготовьте самсу. Разместите на противне бумагу для запекания, а сверху положите пирожки. Смажьте поверхность каждого пирожка взбитым яйцом и посыпьте кунжутом. Поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку. Чтобы испечь самсу, понадобится 40-50 минут.
Traditionally, samsa is served with fresh herbs. It can be eaten as a separate dish or served with soups.
Традиционно самса подается вместе со свежей зеленью. Ее можно есть как отдельное блюдо или подавать к супам.