Wash and peel carrots, radishes, onions, cucumbers. Boil the eggs and potatoes (it will take 15-20 minutes). Finely chop cucumbers, onions, carrots, radishes. Cut boiled eggs and potatoes into small cubes. Chop the greens for serving. For okroshka, choose fresh, young radish fruits.
Вымойте, почистите морковь, редьку, лук, огурцы. Отварите яйца и картофель (потребуется 15-20 минут). Мелко нарежьте огурцы, лук, морковь, редьку. Отварные яйца и картошку нарежьте маленькими кубиками. Порубите зелень для подачи. Для окрошки выбирайте свежие, молодые плоды редьки.
Prepare okroshka. Place all the prepared vegetables (carrots, radishes, onions, cucumbers, potatoes) in a pan, add eggs. Salt, pepper, add sour cream. Pour in cold water and stir. Let the okroshka brew in a cool place for 1 hour.
Приготовьте окрошку. Сложите в кастрюлю все подготовленные овощи (морковь, редьку, лук, огурцы, картофель), добавьте яйца. Посолите, поперчите, добавьте сметану. Залейте холодной водой, перемешайте. Дайте окрошке настояться в прохладе 1 час.
Before serving, sprinkle the okroshka with radish with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте окрошку с редькой рубленой зеленью.