Conveniently arrange all the ingredients. Wash cucumbers, sweet peppers, parsley. Peel the garlic and onion. Chop the onion with a knife and pour in vinegar, marinate for 10 minutes and drain off the remaining liquid. Grind the garlic with a grater or press. Cut the cucumbers into cubes. Finely chop the parsley.
Удобно разложите все ингредиенты. Вымойте огурцы, сладкий перец, петрушку. Очистите от шелухи чеснок и лук. Лук измельчите ножом и залейте уксусом, промаринуйте 10 минут и слейте остатки жидкости. Измельчите чеснок теркой или прессом. Огурцы порежьте на кубики. Петрушку мелко нарежьте.
Prepare the pepper. Preheat the oven to 180 degrees and place the sweet peppers on a baking sheet greased with vegetable oil. After 15 minutes, remove the pepper and cool, remove the skin. Remove seeds and membranes. Cut the pulp into cubes.
Подготовьте перец. Разогрейте духовку до 180 градусов и отправьте в нее сладкий перец на противне, смазанном растительным маслом. Через 15 минут перец достаньте и остудите, снимите с него кожицу. Удалите семечки и перегородки. Мякоть нарежьте кубиками.
Make the seasoning. Mix salt, garlic and herbs in a bowl. Add olive oil. Let it sit for 10 minutes.
Сделайте приправу. В миске смешайте соль, чеснок и зелень. Добавьте оливковое масло. Дайте настояться 10 минут.
Grind the ingredients. Place all the ingredients of gazpacho in a deep bowl: mashed tomatoes, chopped cucumbers, bell peppers, olive oil seasoning and pickled onions. Using a blender, mix everything into a homogeneous puree.
Измельчите ингредиенты. В глубокую миску положите все составляющие гаспачо: протертые помидоры, измельченные огурцы, сладкий перец, приправу на оливковом масле и маринованный лук. Блендером смешайте все в однородное пюре.
Prepare the soup. Pour the finished puree into a saucepan and add a glass of cold boiled water. Stir and place in the refrigerator to cool for 1 hour.
Приготовьте суп. Готовое пюре перелейте в кастрюлю и добавьте стакан холодной кипяченой воды. Перемешайте и поставьте охлаждаться на 1 час в холодильник.
Pour the finished soup into bowls, garnish with slices of fresh cucumber and parsley. Add some croutons to each plate.
Готовый суп разлейте по тарелкам, украсьте ломтиками свежего огурца, зеленью петрушки. Добавьте немного гренок в каждую тарелку.