Finely chop the onion. Peel the garlic and pass through a press. Cut the tofu into cubes approximately 2x2 centimeters. Cut the olives in half.
Лук мелко нашинкуйте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Тофу нарежьте кубиками примерно 2х2 сантиметра. Разрежьте оливки пополам.
Cook the spaghetti. Pour 2 liters of water into a saucepan and boil. Once boiling, add the whole spaghetti until it forms a fan. Add about 10 g of salt and, uncovered, cook over low heat, stirring occasionally, for approximately 7-12 minutes. Add a spoonful of vegetable oil. After cooking, drain them in a colander.
Сварите спагетти. В кастрюлю влейте 2 литра воды и вскипятите. После закипания добавьте спагетти целиком, чтобы они легли веером. Добавьте примерно 10 г соли и, не накрывая крышкой, варите на небольшом огне, периодически помешивая, приблизительно 7-12 минут. Добавьте ложку растительного масла. После приготовления откиньте их на дуршлаг.
Start preparing the tofu and onions. Heat the oil in a deep frying pan. Add spices (nutmeg, basil and coriander) and finely chopped garlic, fry for no more than 10 seconds. Add onion and fry for about 2 minutes. Add chopped tofu and olives to the pan and cook for 5-6 minutes over medium heat.
Приступите к приготовлению тофу с луком. В глубокой сковороде разогрейте масло. Добавьте специи (мускат, базилик и кориандр) и мелко нарезанный чеснок, жарьте не больше 10 секунд. Всыпьте лук и обжаривайте примерно 2 минуты. Добавьте в сковороду нарезанные тофу и оливки и готовьте 5-6 минут на среднем огне.
Combine the ingredients. Place the pasta in the pan with the tofu and stir thoroughly. Warm everything together for about 2 more minutes. Add a little more oil if necessary.
Соедините ингредиенты. В сковороду к тофу выложите макароны и тщательно перемешайте. Прогревайте все вместе еще около 2 минут. При необходимости добавьте еще немного масла.
Serve the tofu paste hot, garnished with fresh coriander leaves.
Подавайте пасту с тофу горячей, украсив свежими листьями кинзы.