Wash the pork knuckles, scrape the skin, removing rough spots. Peel the garlic and cut it into large pieces. Prepare spices and herbs. Take out the pan for the marinade and broth, prepare a frying pan for the cabbage and a rectangular baking dish.
Вымойте свиные рульки, поскоблите шкуру, удалив грубые места. Почистите чеснок и порежьте его на крупные кусочки. Приготовьте специи и пряности. Достаньте кастрюлю для маринада и бульона, подготовьте сковородку для капусты и прямоугольную форму для запекания.
Prepare the marinade. Dissolve salt in dark beer, add garlic, bay leaf, cumin. Pour water into the marinade and mix well. Place the shanks so that they are completely covered with liquid. Leave the meat to marinate in a cool place for at least 1 hour.
Приготовьте маринад. В темном пиве растворите соль, добавьте чеснок, лавровый лист, тмин. Вылейте в маринад воду и хорошо перемешайте. Положите рульки так, чтобы их полностью покрывала жидкость. Оставьте мясо мариноваться в прохладном месте не менее, чем на 1 час.
Heat vegetable oil in a frying pan and add sauerkraut there. Add sugar, salt, pepper and stir. Stirring, keep the cabbage on high heat for 5-7 minutes. Then reduce the heat, pour 2-3 tbsp into the cabbage. spoons of water and cover with a lid. Simmer the cabbage over low heat for about 15 minutes, then remove from heat.
Разогрейте на сковороде растительное масло и положите туда квашеную капусту. Добавьте сахар, посолите, поперчите и размешайте. Помешивая, держите капусту на сильном огне 5-7 минут. Затем уменьшите огонь, влейте в капусту 2-3 ст. ложки воды и накройте крышкой. Тушите капусту на слабом огне около 15 минут, затем снимите с огня.
Place the pan with the shanks and marinade on the fire and bring to a boil. Add sugar, salt, allspice and black peppercorns to the broth. If necessary, add a little more water and cook over medium heat for about 1 hour until the meat is cooked through.
Поставьте кастрюлю с рульками и маринадом на огонь, доведите до кипения. Добавьте в бульон сахар, соль, душистый и черный перец горошком. При необходимости добавьте еще немного воды и варите на среднем огне около 1 часа до готовности мяса.
Mix ground black pepper and ground thyme in a container. Remove the shanks from the broth and coat them with the spice mixture. Place the sauerkraut in a baking dish and place the shanks on top.
Смешайте в емкости черный молотый перец и молотый чабрец. Достаньте рульки из бульона и обмажьте их смесью пряностей. Выложите в форму для запекания квашеную тушеную капусту, сверху положите рульки.
Dissolve honey in dark beer and pour mixture over shanks. Preheat the oven to 220 degrees and place the mold there. Bake for about 10 minutes, then baste the shanks again with the beer and honey mixture and bake for another 10 minutes until crispy.
Растворите мед в темном пиве и полейте смесью рульки. Разогрейте духовку до 220 градусов и поставьте туда форму. Запекайте около 10 минут, затем снова полейте рульки смесью пива и меда и оставьте запекаться еще на 10 минут до появления корочки.
If the shanks were prepared in a glass form, you can serve them directly in it. If not, transfer the shanks and cabbage to a deep ceramic dish. Place rye croutons around the edges and add a glass of your favorite beer to the composition. Home Oktoberfest begins!
Если рульки готовились в стеклянной форме, подать их к столу можно прямо в ней. Если нет, переложите рульки с капустой в глубокое керамическое блюдо. По краям выложите ржаные гренки и добавьте к композиции бокал любимого пива. Домашний Октоберфест начинается!