Cut the tofu into cubes approximately 2x2 cm, pour over soy sauce. Leave for 5-7 minutes so that the cheese is soaked in the sauce. Cut the bell pepper into strips. Boil the beans for 2-3 minutes until they remain a little crispy. Peel the ginger and garlic and chop finely.
Тофу нарежьте кубиками примерно 2х2 см, полейте соевым соусом. Оставьте на 5-7 минут, чтобы сыр пропитался соусом. Болгарский перец нарежьте соломкой. Фасоль отварите 2–3 минуты так, чтобы осталась немного хрустящей. Имбирь и чеснок почистите и мелко порежьте.
Start roasting the vegetables. Pour sesame oil into a heated frying pan and fry ginger and garlic until golden brown.
Приступите к обжарке овощей. На разогретую сковороду влейте кунжутное масло и обжарьте на нем имбирь и чеснок до золотистого цвета.
Prepare tofu, peppers and beans. Add tofu to the frying pan where the ginger and garlic are fried and fry until golden brown, about 5 minutes, turning carefully. Place the peppers and beans in the same pan and cook for 2 minutes, adding soy sauce. Add a little more oil if necessary.
Приготовьте тофу, перец и фасоль. На сковороду, где жарится имбирь и чеснок, добавьте тофу и жарьте до золотистой корочки приблизительно 5 минут, аккуратно переворачивая. В ту же сковороду положите перец и фасоль, готовьте 2 минуты, полив соевым соусом. При необходимости добавьте еще немного масла.
Serve the finished dish hot, sprinkled with sesame seeds on top.
Готовое блюдо подавайте горячим, посыпав сверху семечками кунжута.