Prepare the necessary products. Mash the cottage cheese thoroughly so that it has a minimum number of lumps.
Подготовьте необходимые продукты. Творог тщательно разомните, чтобы он был с минимальным количеством комочков.
Take a deep bowl. Add sugar, salt and egg to the mashed cottage cheese. Mix everything well. Then mix the flour with baking powder and gradually add to the resulting mass. Depending on the cottage cheese, you may need more or less flour, watch the consistency. The dough should be soft, but not stick to your hands.
Возьмите глубокую миску. К растертому творогу добавьте сахар, соль и яйцо. Хорошо все перемешайте. Потом смешайте муку с разрыхлителем и постепенно добавляйте к получившейся массе. В зависимости от творога может уйти больше или меньше муки, следите за консистенцией. Тесто должно быть мягким, но при этом не прилипать к рукам.
Sprinkle the table with flour and roll the resulting mass into a sausage with a diameter of about 5-6 cm. Cut the sausage crosswise into circles 1-2 cm thick. Roll them in flour.
Посыпьте стол мукой и скатайте из получившейся массы колбаску диаметром примерно 5-6 см. Разрежьте колбаску поперек на кружочки толщиной 1-2 см. Обваляйте их в муке.
Take a frying pan and pour oil into it, place it on medium heat. Wait until the oil warms up and start laying out the cheesecakes. Fry them on each side for 3-4 minutes. Make sure that the cheesecakes do not burn and remain slightly golden.
Возьмите сковороду и налейте в нее масло, поставьте на средний огонь. Подождите, пока масло разогреется и начинайте выкладывать сырники. Обжаривайте их с каждой стороны по 3-4 минуты. Следите за тем, чтобы сырники не подгорали и оставались немного золотистого цвета.
Place the finished cheesecakes in a pyramid. Top with jam and sour cream.
Выложите готовые сырники пирамидкой. Сверху полейте вареньем и сметаной.