Conveniently arrange all the ingredients. Wash and peel the turnips, cut into large pieces and add a little salt. Wash the greens, pat dry on paper towels and chop finely. Prepare foil and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте и очистите репу от кожуры, порежьте на крупные кусочки и немного посолите. Вымойте зелень, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте фольгу и форму для запекания. Разогрейте духовой шкаф до 180 градсов.
Prepare the filling. Melt butter in a frying pan over heat, add honey and lemon juice, stir.
Приготовьте заливку. Растопите на огне в сковородке сливочное масло, добавьте мед и лимонный сок, перемешайте.
Roast the turnips. Place pieces of root vegetables in the mold, pour over the filling and stir. Cover the top of the pan with foil. Place in an oven preheated to 180 degrees for 50 minutes. During baking, stir the turnips 2-3 times to ensure even baking.
Запеките репу. Выложите в форму кусочки корнеплода, полейте заливкой и перемешайте. Накройте верх формы фольгой. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 50 минут. За время запекания 2-3 раза помешайте репу для равномерного пропекания.
Add greens to turnips. 10 minutes before the end of cooking, remove the turnips from the oven, remove the foil, add the dill and stir. Return the pan with the turnips to the oven.
Добавьте в репу зелень. За 10 минут до окончания приготовления извлеките репу из духовки, снимите фольгу, добавьте укроп и перемешайте. Верните форму с репой в духовку.
Place the baked turnips on serving plates and sprinkle sesame seeds on top.
Печеную репу выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте семечками кунжута.