Prepare ingredients for the celery dish. Wash and dry the meat. Cut the bacon and pork into cubes. Finely chop the celery stalks or roots, greens, and chop the onion into rings. Grind the pickled cucumber. Slice tomatoes and peppers. Celery stalks should be at least a quarter of the volume of meat, roots - at least a third.
Подготовьте продукты для блюда с сельдереем. Помойте и обсушите мясо. Нарежьте шпик и свинину кубиками. Порубите мелко стебли или корень сельдерея, зелень, нашинкуйте лук кольцами. Измельчите соленый огурец. Нарежьте ломтиками помидоры и перец. Стеблей сельдерея должно быть не менее четверти от объема мяса, корней — не менее трети.
Cook the meat. Fry the bacon and pork pulp in a frying pan over high heat for 15 minutes until browned. Add chopped celery and onion. Stir. Reduce heat to medium. Fry for 10 minutes.
Приготовьте мясо. Обжарьте на сильном огне на сковороде шпик и мякоть свинины 15 минут до подрумянивания. Добавьте нарезанный сельдерей и лук. Перемешайте. Убавьте огонь до среднего. Жарьте 10 минут.
Pour in a glass of hot water, add pickled cucumber, salt and pepper. Let it boil. Simmer vegetables and meat over low heat, covered, for 30-35 minutes.
Влейте стакан горячей воды, добавьте соленый огурец, посолите и поперчите. Дайте закипеть. Тушите овощи и мясо на малом огне под крышкой 30-35 минут.
Before serving, place the meat and celery on a plate. Garnish with pepper slices and herbs.
Перед подачей выложите мясо с сельдереем на блюдо. Украсьте ломтиками перца и зеленью.