Conveniently place the products on the work surface. Wash chicken thighs and pat dry with paper towel. Peel the onions, potatoes and carrots and rinse under running water. Cut the celery and onion into half rings. Chop the potatoes and carrots into cubes. Finely chop the parsley. Wash the celery stalk and parsley and dry on paper towels.
Удобно расположите на рабочей поверхности продукты. Вымойте куриные бедра и просушите бумажным полотенцем. Очистите лук, картофель и морковь от кожуры, промойте под проточной водой. Сельдерей и лук нарежьте полукольцами. Картофель и морковь покрошите кубиками. Мелко порубите зелень петрушки. Вымойте стебель сельдерея и петрушку, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the broth. Place the meat in a saucepan and add 1 liter of cold water. Place the pan on the fire, let the water boil, skim off the foam. Add salt and pepper. Cook for 25 minutes over low heat, then remove the meat and cool. Strain the broth and pour back into the pan.
Приготовьте бульон. В кастрюлю положите мясо и залейте 1 литром холодной воды. Отправьте кастрюлю на огонь, дайте воде закипеть, снимите пену. Добавьте соль и перец. Варите 25 минут на медленном огне, затем мясо достаньте и остудите. Бульон процедите и вылейте обратно в кастрюлю.
Combine products. Place the potatoes in the broth and leave to boil. At the same time, fry the onion, carrots and celery in a frying pan with vegetable oil until soft, about 5-7 minutes. Add the fried vegetables to the potatoes and cook for 6-7 minutes. Trim the chicken from the bone, chop into cubes and add to the broth and cook for 5 minutes. Then add the parsley, cover with a lid, remove the pan from the stove. Let the soup sit for 10-15 minutes.
Соедините продукты. Выложите в бульон картофель, оставьте закипать. Одновременно с этим обжарьте до мягкого состояния лук, морковь и сельдерей в сковороде с добавлением растительного масла, приблизительно 5-7 минут. Обжаренные овощи добавьте к картофелю и варите 6-7 минут. Курицу обрежьте с кости, измельчите на кубики и добавьте в бульон и варите 5 минут. Затем добавьте петрушку, накройте крышкой, снимите кастрюлю с плиты. Дайте супу настояться 10-15 минут.
Serve chicken and celery soup with crispy croutons.
Куриный супчик с сельдереем подавайте с хрустящими сухариками.