Conveniently arrange all products. Rinse celery, carrots, and potatoes with water. Peel the onions, carrots, potatoes and garlic. Using a knife, finely chop the garlic and onion. Cut the celery root into cubes. Cut carrots and potatoes into cubes.
Удобно расположите все продукты. Промойте водой сельдерей, морковь, картофель. Очистите от кожуры лук, морковь, картофель и чеснок. Ножом мелко нарежьте чеснок с луком. Корень сельдерея нарежьте брусочками. Морковь и картофель нарежьте кубиками.
Prepare onions and garlic. Fry the garlic and onion in butter until transparent, about 5-7 minutes, place in a saucepan.
Приготовьте лук и чеснок. Чеснок с луком обжарьте на сливочном масле до прозрачности, около 5-7 минут, сложите в кастрюлю.
Prepare remaining vegetables. Add celery root, carrots and potatoes to the pan with the fried onions and garlic.
Подготовьте оставшиеся овощи. Корень сельдерея, морковь и картофель добавьте в кастрюлю к зажарке из лука и чеснока.
Prepare the soup base. Fill the contents of the pan with hot water; the liquid should completely cover the vegetables. When the water boils, reduce the heat to low and cook the vegetables for 30 minutes.
Приготовьте суповую основу. Содержимое кастрюли залейте горячей водой, жидкость должна полностью покрыть овощи. Когда вода закипит, убавьте огонь до минимального и варите овощи 30 минут.
Make the soup puree. When all the ingredients in the soup are ready, puree them using a blender. Pour the cream into the pan, add salt and pepper. Return the pan to the heat and bring to a boil.
Сделайте суп-пюре. Когда все ингредиенты в супе будут готовы, измельчите их в пюре при помощи блендера. Влейте в кастрюлю сливки, посолите и поперчите. Снова верните кастрюлю на огонь и доведите до кипения.
Pour the celery puree soup into serving bowls and sprinkle with finely chopped parsley on top.
Суп-пюре из сельдерея разлейте по порционнным тарелкам, сверху посыпьте мелко нарезанной зеленью петрушки.