Conveniently arrange all products. Wash the chicken breast and pat dry with a paper towel. Wash the celery and dry it on paper towels. Chop the vegetables. Cut the pickled cucumber and celery into strips.
Удобно расположите все продукты. Вымойте куриную грудку и промокните ее бумажным полотенцем. Вымойте сельдерей и обсушите его на бумажных полотенцах. Нарежьте овощи. Соленый огурец и сельдерей порежьте соломкой.
Boil the meat. Place the chicken breast in a saucepan with cold water, add salt and put on fire. When the water boils, skim off the foam and reduce the burner power. Cook for 20-25 minutes, then remove the fillet and let it cool. Cut the breast into thin strips.
Отварите мясо. Куриную грудку положите в кастрюлю с холодной водой, посолите и поставьте на огонь. Когда вода закипит, снимите пенку и убавьте мощность горелки. Варите 20-25 минут, после чего достаньте филе и дайте ему остыть. Нарежьте грудку тонкой соломкой.
Boil the celery for 3 minutes in salted boiling water, placing it in a colander. Then cool.
Сельдерей проварите 3 минуты в подсоленной кипящей воде, положив его в дуршлаг. Затем остудите.
Prepare the salad. In a deep container, combine cucumber, meat and celery. Season the salad with mayonnaise.
Приготовьте салат. В глубокой емкости смешайте огурец, мясо и сельдерей. Заправьте салат майонезом.
Serve the chicken and celery salad with rye bread croutons.
Подавайте салат с курицей и сельдреем с гренками из ржаного хлеба.