Wash the radishes. Cut into cubes. Wash the cucumbers. Cut into medium cubes. Boil the potatoes in advance, cool and peel. Cut into medium cubes. Wash the green onions. Dry. Finely chop. Wash the dill and parsley. Dry. Finely chop. Cut the sausage into 0.5 cm cubes.
Вымойте редиску. Нарежьте кубиками. Вымойте огурцы. Нарежьте средними кубиками. Заранее отварите картофель, остудите и очистите от кожуры. Нарежьте средними кубиками. Вымойте зеленый лук. Обсушите. Мелко нарежьте. Вымойте укроп и петрушку. Обсушите. Мелко нарежьте. Нарежьте колбасу на кубики по 0,5 см.
Prepare okroshka. Place chopped potatoes, radishes and cucumbers in a large saucepan. Add chopped sausage. Add green onions, parsley and dill. Add salt and mix well. Pour kvass into the pan, add mayonnaise. Mix the ingredients. Cover the pan with a lid. Place in the refrigerator for 1 hour.
Приготовьте окрошку. В большую кастрюлю положите нарезанные картофель, редис и огурцы. Добавьте нарезанную колбасу. Выложите зеленый лук, петрушку и укроп. Посолите и хорошо перемешайте. Налейте в кастрюлю квас, добавьте майонез. Перемешайте ингредиенты. Накройте кастрюлю крышкой. Поставьте в холодильник на 1 час.
Pour the okroshka into beautiful deep plates and serve.
Разлейте окрошку по красивым глубоким тарелкам и подайте к столу.