Wash the broccoli, boil water and salt it. Peel the garlic.
Вымойте брокколи, вскипятите воду, посолите ее. Очистите чеснок от шелухи.
Break the broccoli head into florets and cook in boiling salted water for 5 minutes.
Разберите кочан брокколи на соцветия и варите в кипящей соленой воде 5 минут.
Remove the broccoli from the boiling water and place it in a bowl of cold water. Cut the broccoli into smaller pieces.
Достаньте брокколи из кипящей воды и опустите в емкость с холодной водой. Разрежьте брокколи на более мелкие кусочки.
Finely chop the garlic and place in a frying pan heated with vegetable oil.
Мелко нарежьте чеснок и выложите на разогретую с растительным маслом сковороду.
Next, fry the broccoli pieces. Beat in the eggs to coat the broccoli. Salt, pepper and fry until done.
Следом отправьте жариться кусочки брокколи. Вбейте яйца, чтобы они покрыли брокколи. Посолите, поперчите и жарьте до готовности.
Place the finished dish on a plate and garnish with paprika for a brighter appearance and pleasant taste.
Готовое блюдо выложите на тарелку и украсьте паприкой для более яркого вида и приятного вкуса.