Wash the broccoli, peel the garlic, heat a frying pan with vegetable oil.
Вымойте брокколи, очистите чеснок, разогрейте сковороду с растительным маслом.
Cook the broccoli. Finely chop the garlic and fry for a few minutes in a frying pan. Then remove it and add broccoli to the pan. Fry for 5 minutes, add salt and pepper.
Приготовьте брокколи. Мелко нарежьте чеснок и обжарьте несколько минут на сковороде. Затем уберите его и выложите в сковороду брокколи. Обжаривайте в течение 5 минут, посолите и поперчите.
Prepare the sauce. Heat 100 ml of water, add tomato paste, vegetable oil, aromatic herbs and chopped garlic, mix thoroughly. Serve in a gravy boat.
Приготовьте соус. Нагрейте 100 мл воды, добавьте томатную пасту, растительное масло, ароматные травы и измельченный чеснок, тщательно перемешайте. Подайте к столу в соуснице.
Place the broccoli on a platter and serve the tomato sauce in a gravy boat.
Брокколи выложите на блюдо, а томатный соус подайте в соуснице.