Thaw the fish fillet at room temperature, wash, remove all bones and cut into pieces. Wash the eggs and dry with paper towels. Hard-boil quail eggs and peel. Cut off the crusts of the bread, soak the crumb in milk for 10 minutes, then squeeze out.
Рыбное филе разморозьте при комнатной температуре, вымойте, удалите все косточки и порежьте на кусочки. Яйца вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Перепелиные яйца сварите вкрутую и почистите. У хлеба срежьте корочки, замочите мякиш на 10 минут в молоке, затем отожмите.
Prepare the minced meat. Grind the fish with a blender or meat grinder, add bread crumb, egg and salt. Mix thoroughly.
Приготовьте фарш. Рыбу измельчите блендером или мясорубкой, добавьте хлебный мякиш, яйцо и соль. Тщательно перемешайте.
Form cutlets. Cut the quail eggs into 2 parts. Make a small flat cake from a piece of minced meat, put half an egg in the middle and form a cutlet. Roll in breadcrumbs.
Сформируйте котлеты. Перепелиные яйца разрежьте на 2 части. Сделайте из кусочка фарша небольшую лепешку, положите в середину половинку яйца и слепите котлетку. Обваляйте в панировочных сухарях.
Bake the cutlets. Grease a baking sheet with vegetable oil, place the cutlets on it, place in the oven and bake for 40 minutes.
Запеките котлеты. Смажьте противень растительным маслом, выложите на него котлеты, поставьте в духовку и запекайте в течение 40 минут.
Remove the finished cutlets from the oven and let them cool slightly. Serve with any side dish.
Готовые котлеты выньте из духовке, дайте им немного остыть. Подавайте с любым гарниром.