Wash the carrots. Peel off the skin. Wash the chicken eggs. Dry. Prepare a baking dish. Grease it with butter.
Вымойте морковь. Очистите от кожуры. Вымойте куриные яйца. Высушите. Подготовьте форму для запекания. Смажьте ее сливочным маслом.
Prepare the casserole. Place the peeled carrots in a pan of cold water and cover with a lid. Place on high heat. When the water boils, reduce the heat and simmer for 20-30 minutes. Drain the water and cool the carrots. Grate the carrots. Mix it with eggs. Add semolina, salt and granulated sugar. Stir. Place the carrot mixture in a baking dish. Level it out. Place the pan in the oven preheated to 180 degrees. Bake for 40 minutes.
Приготовьте запеканку. Положите очищенную морковь в кастрюлю с холодной водой и накройте крышкой. Поставьте на сильный огонь. Когда вода закипит, уменьшите огонь и варите 20-30 минут. Слейте воду и остудите морковь. Натрите морковь на терке. Смешайте ее с яйцами. Добавьте манную крупу, соль и сахарный песок. Перемешайте. Выложите морковную массу в форму для запекания. Разровняйте. Поставьте форму в духовку, разогретую до 180 градусов. Запекайте 40 минут.
Cut the casserole into portions and place on beautiful plates. Serve with sour cream.
Разрежьте запеканку на порционные кусочки и выложите на красивые тарелки. Подавайте со сметаной.