Remove the butter from the refrigerator until it softens. Grind the cakes in a blender. Prepare the saucepan.
Достаньте масло из холодильника, чтобы оно стало мягким. Измельчите коржи в блендере. Подготовьте сотейник.
Start preparing the candy. Mix sugar and cocoa in a saucepan. Pour in water, stirring with a spoon. Place on low heat and bring to a boil. Cook for 5 minutes, stirring. Turn off the heat. Add butter and stir. Pour the mixture into a clean bowl. When the syrup has cooled slightly, add the baby dry formula in portions. Cover the mixture with cling film. Place in the refrigerator for 2 hours to set.
Начните готовить конфеты. В сотейнике смешайте сахар и какао. Влейте воду, помешивая ложкой. Поставьте на маленький огонь и доведите до кипения. Варите 5 минут, помешивая. Выключите огонь. Добавьте сливочное масло и размешайте. Перелейте смесь в чистую миску. Когда сироп слегка остынет, порциями введите в него детскую сухую смесь. Накройте массу пищевой пленкой. Поставьте в холодильник на 2 часа для застывания.
Shape the candies. Remove the cooled mixture from the refrigerator. Separate a small amount of mixture to form balls. Their diameter should be about 2 cm. Roll the balls quickly so that they do not start to melt. Roll each ball in crushed wafers. Place the candies on a platter or cutting board. Place in the refrigerator for 3 hours.
Сформируйте конфеты. Достаньте остывшую массу из холодильника. Отделяйте небольшое количество массы для формирования шариков. Их диаметр должен быть около 2 см. Скатывайте шарики быстро, чтобы они не начали таять. Обваляйте каждый шарик в измельченных вафлях. Разложите конфеты на блюдо или разделочную доску. Поставьте в холодильник на 3 часа.
Place the sweets on a beautiful saucer and serve with tea.
Выложите конфеты на красивое блюдце и подавайте к чаю.