Prepare all the necessary products. Cook the hedgehog rice in advance until half cooked. Peel the onion and cut it into small cubes. Prepare a meat grinder and frying pan.
Подготовьте все необходимые продукты. Рис для ежиков сварите заранее до полуготовности. Очистите лук и нарежьте его мелкими кубиками. Приготовьте мясорубку, сковороду.
Prepare minced meat for hedgehogs. Add finely chopped onion, egg and rice to the minced meat. Mix thoroughly and add salt to taste. Form balls with wet hands and roll them in flour.
Приготовьте фарш для ежиков. Добавьте к фаршу мелко нарезанный лук, яйцо и рис. Тщательно перемешайте и посолите по вкусу. Влажными руками сформируйте шарики, обваляйте их в муке.
Prepare the hedgehogs. Fry the hedgehogs in vegetable oil on both sides for 10 minutes. Stir tomato paste in a glass of water, add salt to taste, pour into the pan and simmer for 7-10 minutes.
Приготовьте ежики. Обжарьте ежиков в растительном масле с двух сторон в течение 10 минут. В стакане воды размешайте томатную пасту, посолите по вкусу, влейте в сковороду и тушите 7-10 минут.
Prepare the gravy. Dilute sour cream and flour in 0.5 cups of water. Add to the pan with the hedgehogs and simmer for another 5 minutes.
Подготовьте подливу. Сметану с мукой разведите в 0,5 стакана воды. Добавьте в сковороду к ежикам и тушите еще 5 минут.
Serve hedgehogs with mashed potatoes or boiled pasta.
Подавайте ежики с картофельным пюре или отварными макаронами.