Prepare the food, peel the onions and garlic, wash the cabbage and herbs.
Подготовьте продукты, почистите лук и чеснок, помойте капусту и зелень.
Chop the cabbage into strips and add salt.
Нашинкуйте капусту соломкой, посолите.
Finely chop the onion and garlic, chop the greens.
Мелко нарежьте лук и чеснок, порубите зелень.
Add chopped onions, garlic and herbs to the cabbage, as well as eggs, flour, salt and pepper. Mix all ingredients thoroughly.
В капусту добавьте нарезанные лук, чеснок и зелень, а также яйца, муку, соль и перец. Тщательно перемешайте все ингредиенты.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil, then add pancakes there using a tablespoon. Fry for about 3-4 minutes on each side.
Разогрейте сковороду, налейте растительное масло, после этого выложите туда драники с помощью столовой ложки. Обжаривайте примерно 3-4 минуты с каждой стороны.
Place pancakes on a plate and serve with sour cream. Bon appetit!
Выложите драники на тарелку, подав со сметаной. Приятного аппетита!
To decorate the dish, sprinkle fresh herbs on top. Serve sour cream in a gravy boat.
Чтобы украсить блюдо, посыпьте его сверху свежей зеленью. Подайте сметану в соуснице.