Conveniently arrange all the ingredients. Wash the chicken breasts and pat them dry with paper towels. You will need a meat grinder, sausage casing or cling film.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте куриные грудки и промокните их бумажными полотенцами. Потребуется мясорубка, оболочка для сосисок или пищевая пленка.
Prepare the meat. Pass the meat through a meat grinder twice. Salt the minced meat and pour milk into it, stir. Place the bowl with minced meat in the refrigerator for a day.
Подготовьте мясо. Мясо дважды пропустите через мясорубку. Посолите фарш и влейте в него молоко, размешайте. Поставьте посуду с фаршем в холодильник на сутки.
Make sausages. Take a sausage casing and fill it with mince. Instead of a shell, you can use cling film. Make sure no air gets inside. Form the sausages, tying the casing with the meat every 15 cm. Leave the sausages for 2 hours.
Сделайте сосиски. Возьмите оболочку для сосисок и наполните ее фаршем. Вместо оболочки можно использовать пищевую пленку. Следите, чтобы внутрь не попал воздух. Сформируйте сосиски, перевязывая оболочку с мясом каждые 15 см. Оставьте сосиски на 2 часа.
Boil the sausages. Pour water into the pan. Place sausages in it, boil and cook for 20 minutes over moderate heat.
Отварите сосиски. Налейте в кастрюлю воду. Положите в нее сосиски, вскипятите и варите 20 минут на умеренном огне.
Serve homemade sausages with mashed potatoes. Boil the potatoes in salted water, mash them and season with butter. Serve garnished with slices of pomodoro.
Домашние сосиски подайте с картофельным пюре. Отварите картофель в подсоленной воде, разомните в пюре и заправьте сливочным маслом. Подавайте, украсив ломтиками подмидора.