Prepare your food. Wash and peel the onions, potatoes and mushrooms. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте продукты. Помойте и очистите лук, картофель и грибы. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the mushrooms. Cut the peeled champignons into small pieces. Heat a frying pan, pour in vegetable oil and add mushrooms. Fry and remove from heat.
Подготовьте грибы. Нарежьте очищенные шампиньоны небольшими кусочками. Разогрейте сковороду, налейте растительное масло и выложите грибы. Обжарьте и снимите с огня.
Grate the potatoes, squeeze them and place them in a bowl.
Натрите на терке картофель, отожмите его и переложите в миску.
Start preparing the onions. Cut the onions into small cubes and the green onions into thin rings.
Займитесь подготовкой лука. Нарежьте репчатый лук мелкими кубиками, а зеленый — тонкими колечками.
Add fried mushrooms, onions and green onions to the potatoes. Then beat in the egg, add flour, salt and pepper. Mix thoroughly until smooth.
В картофель добавьте обжаренные грибы, репчатый и зеленый лук. Затем вбейте туда яйцо, добавьте муку, соль и перец. Тщательно перемешайте до однородной массы.
Line a baking sheet with parchment paper. Use a spoon to spread the potato pancakes, making them thin (about 1 cm thick). Bake pancakes for 20 minutes.
Выстелите на противень пергаментную бумагу. Выложите драники с помощью ложки, делая их тонкими (толщиной около 1 см). Запекайте драники 20 минут.
Place the finished pancakes on a plate, serving with sour cream and herbs. Bon appetit!
Готовые драники выложите на тарелку, подав со сметаной и зеленью. Приятного аппетита!