Rinse and cut the meat, wash and peel the onions. Soak the rice in cold water for 15 minutes.
Промойте и нарежьте мясо, вымойте и очистите лук. Замочите рис в холодной воде на 15 минут.
Prepare the meatballs. Pass the turkey through a meat grinder or blender. Squeeze the rice out of the water and place it in a bowl with the minced meat. Chop the onion and add to the minced meat, add salt. Stir the mixture until smooth. Form the meat into small balls, place them in a steamer and set the timer for 20 minutes.
Приготовьте фрикадельки. Пропустите индейку через мясорубку или блендер. Рис отожмите от воды и положите в миску к фаршу. Измельчите лук и добавьте к фаршу, посолите. Перемешайте массу до однородности. Сформируйте из мяса небольшие шарики, выложите их в пароварку и поставьте таймер на 20 минут.
Place a lettuce leaf on a plate and place the prepared meatballs on top.
Выложите на тарелку лист салата, а сверху положите готовые фрикадельки.