Wash and peel the onions and carrots. Grate the carrots on a fine grater and chop the onion. Turn the oven on 180 degrees.
Лук и морковь вымойте, почистите. Морковь натрите на мелкой терке, а лук измельчите. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the meatballs. In a deep bowl, combine the minced meat with rice, onion and egg, add salt and mix thoroughly. Roll into small balls. Pour oil into the pan and carefully place the meatballs. Place in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Приготовьте тефтели. В глубокой миске соедините фарш с рисом, луком и яйцом, посолите и тщательно перемешайте. Скатайте небольшие шарики. В сковороду налейте масло и разложите аккуратно тефтели. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Combine the meatballs with carrots. In a frying pan with added oil, lightly fry the carrots and pour it over the browned meatballs. Place in the oven for another 15 minutes.
Соедините тефтели с морковью. На сковороде с добавлением масла слегка обжарьте морковь и засыпьте ею подрумянившиеся тефтели. Отправьте в духовку еще на 15 минут.
Make the gravy. In a bowl, combine water, tomato paste, sour cream and flour, stir so that there are no lumps. Pour the gravy over the meatballs and carrots and place the pan in the oven for another 5 minutes.
Сделайте подливку. В миске соедините воду, томатную пасту, сметану и муку, перемешайте, чтобы не было комочков. Залейте подливкой тефтели с морковью и поставьте сковороду в духовку еще на 5 минут.
Place the meatballs on serving plates and pour the prepared gravy on top.
Тефтели выложите на порционные тарелки, сверху полейте приготовленной подливой.