Rinse the meat. Wash the potatoes, onions and garlic, peel them. Soak the bread in water. Grind the indicated ingredients through a meat grinder.
Промойте мясо. Вымойте картофель, лук и чеснок, очистите их от шелухи. Замочите хлеб в воде. Прокрутите через мясорубку указанные ингредиенты.
Prepare the cutlets. Add onion, potatoes, soaked bread and garlic to the minced pork. Then add the egg, salt, mix until smooth. Form the minced meat into cutlets and place them in a steamer bowl. Set a timer for 25 minutes.
Приготовьте котлеты. Добавьте к свиному фаршу лук, картофель, размоченный хлеб и чеснок. Затем добавьте яйцо, соль, перемешайте до однородности. Сформируйте из фарша котлеты и выложите их в чашу пароварки. Поставьте таймер на 25 минут.
Place the finished cutlets on a plate and garnish with chopped dill.
Готовые котлеты выложите на блюдо и украсьте измельченным укропом.