Rinse the chicken breast, wash and peel the carrots. Fill the steamer with water. Prepare a silicone soufflé mold. Take out the blender.
Промойте куриную грудку, вымойте и очистите морковь. Залейте в пароварку воду. Подготовьте силиконовую формочку для суфле. Достаньте блендер.
Prepare the soufflé. Cut the chicken fillet and carrots into small pieces. Place them in a blender along with the egg, milk and butter. Grind into mince, add salt to taste. Place the minced meat in a silicone mold and place in a steamer for 25 minutes.
Приготовьте суфле. Нарежьте небольшими кусочками куриное филе и морковь. Поместите их в блендер вместе с яйцом, молоком и маслом. Измельчите в фарш, добавьте соль по вкусу. Фарш переложите в силиконовую формочку и поставьте в пароварку на 25 минут.
Transfer the finished soufflé to a plate and garnish with chopped dill.
Готовое суфле переложите в тарелку и украсьте измельченным укропом.