Wash the fruits under running water, dry them on paper towels and cut into slices. Prepare a whisk and a thick-bottomed pan.
Вымойте фрукты под проточной водой, обсушите их на бумажных полотенцах и нарежьте дольками. Приготовьте венчик и кастрюлю с толстым дном.
Cook semolina porridge. Pour milk into a saucepan and place the container over medium heat. Let the milk boil, then add sugar and stir. Reduce the flame to low and add semolina gradually, stirring constantly with a whisk. Cook the porridge until thickened, about 3 minutes. Then turn off the stove, add butter. Cover the pan with a lid, wrap in a towel and leave for 10 minutes.
Сварите манную кашу. В кастрюлю налейте молоко и поставьте емкость на средний огонь. Дайте молоку закипеть, затем добавьте сахар и перемешайте. Убавьте пламя до минимума и всыпайте манную крупу постепенно, постоянно помешивая венчиком. Варите кашу до загустения около 3 минут. Затем выключите плиту, добавьте сливочное масло. Накройте кастрюлю крышкой, оберните полотенцем и оставьте на 10 минут.
Pour the semolina porridge into bowls and garnish with pieces of fruit.
Манную кашу разлейте по тарелкам и украсьте кусочками фруктов.