Wash and peel onions, carrots and potatoes. Grate the carrots on a fine grater, chop the onion, and cut the potatoes into cubes. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Rinse the beef pulp under running water and dry with a paper towel, cut into small cubes. Boil the water.
Лук, морковь и картофель вымойте, почистите. Морковь натрите на мелкой терке, а лук измельчите, картофель нарежьте кубиками. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Мякоть говядины промойте под проточной водой и обсушите бумажным полотенцем, нарежьте на небольшие кубики. Вскипятите воду.
Prepare vegetables and beef. Heat the oil in a frying pan, then add the meat. Fry the beef for about 4 minutes, stirring occasionally. Next add the onions and carrots and stir again. Cook until beef is tender, about 20 minutes.
Приготовьте овощи и говядину. Разогрейте в сковороде масло, затем добавьте мясо. Обжаривайте говядину около 4 минут, время от времени помешивая. Далее засыпьте лук и морковь, снова помешайте. Готовьте до размягчения говядины, около 20 минут.
Prepare the gravy. As soon as the juices from the beef appear in the pan, sprinkle the goulash with a small amount of flour and stir so that there are no lumps. Then add tomato paste and stir. Dilute with a small amount of hot water and cover the pan with a lid. Turn the heat to low and leave the goulash to simmer for 30 minutes. Add salt and pepper and stir.
Приготовьте подливку. Как только в сковороде появится сок от говядины, посыпьте гуляш небольшим количеством муки и перемешайте, чтобы не было комочков. Затем добавьте томатную пасту и перешайте. Разбавьте небольшим количеством горячей водой и накройте крышкой сковороду. Огонь поставьте на минимум, оставьте гуляш томиться на 30 минут. Добавьте соль и перец и перемешайте.
Before serving, garnish the goulash with a small amount of chopped herbs. Boiled potatoes can be served as a side dish.
Перед подачей украсьте гуляш небольшим количеством измельченной зелени. В качестве гарнира можно подать отварной картофель.