Wash the eggs under running water and dry with a paper towel. Prepare your whisk.
Яйца вымойте под проточной водой и обсушите бумажным полотенцем. Приготовьте венчик.
Prepare an omelette in a frying pan. Break all the eggs into a deep bowl and beat them with a whisk. Pour in milk, add salt and stir. Grease the pan with butter. Pour the omelette mixture into it and cover with a lid. Place on low heat and cook for 15 minutes.
Приготовьте омлет на сковороде. В глубокую миску разбейте все яйца и взбейте их венчиком. Влейте молоко, добавьте соль и перемешайте. Смажьте сковороду сливочным маслом. Вылейте в нее омлетную смесь, накройте крышкой. Поставьте на минимальный огонь и готовьте 15 минут.
Place the finished omelette on serving plates and garnish with a sprig of fresh herbs.
Готовый омлет выложите на порционные тарелки и украсьте веточкой свежей зелени.