Defrost the minced meat. Cut the crusts off the bread, place in a bowl and cover with water. Leave for 3 minutes, then squeeze out. Peel the onion and chop coarsely. Prepare a meat grinder and a heat-resistant dish. Turn on the oven to 160 degrees.
Фарш разморозьте. С хлеба срежьте корочки, переложите в миску и залейте водой. Оставьте на 3 минуты, затем отожмите. Лук почистите и нарежьте крупно. Приготовьте мясорубку и жаропрочную форму. Включите духовку на 160 градусов.
Prepare the minced meat. Pass ground beef and onions through a meat grinder. Add bread, salt and stir.
Приготовьте фарш. Пропустите через мясорубку говяжий фарш, лук. Добавьте хлеб, посолите и перемешайте.
Make cutlets. Form small cutlets from the prepared minced meat and roll them in breadcrumbs. Grease a baking dish with vegetable oil. Place the cutlets on a baking sheet and place in an oven preheated to 160 degrees for 45 minutes.
Сделайте котлеты. Из готового фарша сформируйте небольшие котлеты и обваляйте их в панировочных сухарях. Смажьте растительным маслом форму для запекания. Переложите котлеты на противень и отправьте в разогретую до 160 градусов духовку на 45 минут.
Before serving, brush the cutlets with a little butter.
Перед подачей смажьте котлеты небольшим количеством сливочного масла.