Prepare a mixer or blender and a heat-resistant form.
Приготовьте миксер или блендер и жаропрочную форму.
Prepare the base for the cottage cheese casserole. Break the eggs into a deep container, add sugar, beat with a mixer or blender. Add cottage cheese and semolina to the resulting mass. Beat until smooth.
Приготовьте основу для творожной запеканки. В глубокую емкость разбейте яйца, добавьте сахар, взбейте миксером или блендером. Добавьте к полученной массе творог и манку. Взбивайте до однородной консистенции.
Proceed to the final stage of preparation. Grease the mold with butter, place the curd mixture in it and place in an oven preheated to 170 degrees for 30 minutes.
Переходите к завершающему этапу приготовления. Форму смажьте сливочным маслом, выложите в нее творожную массу и отправьте в разогретую до 170 градусов духовку на 30 минут.
Cut the cottage cheese casserole into pieces and place on serving plates. Top with any jam or confiture.
Творожную запеканку разрежьте на кусочки и выложите на порционные тарелки. Сверху полейте любым вареньем или конфитюром.