Cut the hearts in half, cut out excess fat, and rinse in a colander. Wait for the liquid to drain. Peel and finely chop the onion. Finely chop the pre-washed and dried dill.
Сердечки разрежьте пополам, вырежьте лишний жир, промойте в дуршлаге. Подождите, когда стечет жидкость. Очистите и нарежьте мелко лук. Мелко порубите заранее вымытый и обсушенный укроп.
Start frying the hearts. Pour vegetable oil into a heated frying pan and place the hearts in it. Stirring occasionally, fry for 2-3 minutes. Add the onion and cook together until the onion becomes translucent.
Приступите к обжариванию сердечек. На разогретую сковороду влейте растительное масло и выложите в неё сердечки. Периодически помешивая, обжарьте 2-3 минуты. Добавьте лук и жарьте вместе до тех пор, пока лук не станет полупрозрачным.
Stew the hearts and onions. Pour water into the pan until it completely covers the hearts. Add salt and simmer for 10 minutes, covered, over moderate heat.
Тушите сердечки и лук. Налейте в сковороду воду, чтобы она полностью покрыла сердечки. Посолите и тушите 10 минут под крышкой на умеренном огне.
Add sour cream. Add flour, sour cream, ground black pepper and chopped dill. Mix thoroughly and keep on fire for another 2-3 minutes.
Добавьте сметану. Всыпьте муку, положите сметану, черный молотый перец и порезанный укроп. Тщательно перемешайте и держите на огне еще 2-3 минуты.
Serve the stewed turkey heart, garnished with fresh herbs.
Подавайте сердце индейки тушеное, украсив свежей зеленью.