Rinse the turkey fillet in cool water and cut into thin strips. Peel the garlic and pass all the peeled garlic cloves through a garlic press.
Филе индейки промойте в прохладной воде, нарежьте тоненькими полосками. Очистите чеснок и пропустите через чесночный пресс все очищенные чесночные дольки.
Cook the spaghetti. Pasta cooks for about 7-12 minutes, but it is better to check the time indicated on the package. Pour 2 liters of water into a saucepan and boil. Once boiling, add the whole spaghetti until it forms a fan. Add about 9 g of salt and, uncovered, cook over low heat, stirring occasionally. Add a spoonful of vegetable oil. Once cooked, drain the spaghetti in a colander. There is no need to rinse with water.
Сварите спагетти. Макароны варятся примерно 7-12 минут, но лучше свериться со временем, указанным на упаковке. В кастрюлю влейте 2 литра воды и вскипятите. После закипания добавьте спагетти целиком, чтобы они легли веером. Добавьте примерно 9 г соли и, не накрывая крышкой, варите на небольшом огне, периодически помешивая. Добавьте ложку растительного масла. После приготовления откиньте спагетти на дуршлаг. Промывать водой не нужно.
Fry the meat. Heat a frying pan and melt the butter over low heat, add vegetable oil. Place the turkey fillet in the pan and fry it over high heat for 5 minutes.
Обжарьте мясо. Разогрейте сковороду и расплавьте сливочное масло на небольшом огне, добавьте растительное масло. Выложите на сковороду филе индейки и обжарьте его на сильном огне 5 минут.
Continue cooking the meat with the addition of spices and lemon. Add grated zest, a few pinches of salt, garlic and lemon juice to the turkey. Stir and continue cooking, reducing heat to low. After 5-7 minutes, pour in the heavy cream and simmer the meat until the creamy sauce thickens, stirring constantly.
Продолжайте готовить мясо с добавлением специй и лимона. Добавьте к индейке тертую цедру, несколько щепоток соли, чеснок и влейте лимонный сок. Перемешайте и продолжайте готовить, убавив огонь до минимума. Через 5-7 минут влейте жирные сливки и тушите мясо до загустения сливочного соуса, постоянно помешивая.
Add boiled spaghetti. Stir the spaghetti into the meat and cream sauce, then heat for another 3-4 minutes to allow the sauce to soak through the pasta.
Добавьте отваренные спагетти. Перемешайте спагетти с мясом и сливочным соусом, затем прогрейте все еще 3-4 минуты, чтобы соус пропитал макароны.
Before serving, sprinkle the cooked pasta with turkey in sauce with grated Parmesan and chopped parsley.
Перед подачей к столу приготовленное пасту с индейкой в соусе посыпьте тертым пармезаном и рубленой петрушкой.