Rinse the fillet under running water, beat it so that you get a flat, long layer. Grate the cheese or cut it into cubes. Squeeze the juice from the lemon. To do this, you need to roll it on the tabletop, pressing lightly. Then cut the lemon in half and squeeze out the juice. Cut the mushrooms into strips. Preheat the oven to 200 degrees.
Филе промойте под проточной водой, отбейте так, чтобы получился плоский длинный пласт. Сыр натрите на терке или порежьте брусочками. Выжмите сок из лимона. Для этого его необходимо покатать по столешнице, слегка надавливая. Затем разрежьте лимон пополам и выжмите сок. Порежьте грибы соломкой. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Start cooking. Prepare a baking dish. Sprinkle turkey with seasonings. Place bacon pieces on turkey and sprinkle with shredded cheese.
Приступите к приготовлению. Приготовьте форму для запекания. Посыпьте индейку специями. Выложите на индейку кусочки бекона и посыпьте тертым сыром.
Fry the mushrooms. Melt the butter in a frying pan and fry the mushrooms. When the juice comes out of them and the crust begins to brown, add flour and fry everything together for 1-2 minutes. Pour in lemon juice, soy sauce and a little water to make the sauce a viscous consistency. Keep on low heat until the mushrooms are ready for another 3-4 minutes.
Обжарьте грибы. На сковороде растопите сливочное масло и обжарьте грибы. Когда сок из них выйдет, а корочка начнет румяниться, добавьте муку и обжарьте все вместе 1-2 минуты. Влейте сок лимона, соевый соус и немного воды, чтобы соус получился тягучей консистенции. Держите на маленьком огне до готовности грибов еще 3-4 минуты.
Wrap the stuffing in a turkey roll. Place the mushrooms on top of the cheese, sprinkle with half the parsley and roll into a roll. Place the roll in the mold, pour over the oil and bake in the oven for 40 minutes at 200 degrees.
Заверните начинку в рулет из индейки. Грибы выложите поверх сыра, посыпьте половиной петрушки и сверните в рулет. Рулет положите в форму, полейте маслом и отправьте запекаться в духовку на 40 минут при 200 градусах.
To serve, drizzle the remaining mushroom sauce from the pan over the turkey and mushroom rolls and sprinkle with the remaining parsley.
При подаче полейте рулеты из индейки в духовке с грибами оставшимся грибным соусом со сковороды и посыпьте остатками петрушки.