Arrange all the ingredients conveniently. Prepare silicone baking molds or baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees. If the cottage cheese is grainy, then pass it through a blender or mash it well with a fork so that there are no lumps.
Расположите удобно все ингредиенты. Подготовьте силиконовые формочки для выпекания или противень. Духовку разогрейте до 180 градусов. Если творог зернистый, то пропустите его через блендер или хорошо разомните вилкой, чтобы не было комочков.
Prepare the curd mass. In a deep bowl, mix cottage cheese, egg, sugar, salt and vanillin. Mix everything well until you obtain a homogeneous, soft substance. If you are making this in a blender, just blend.
Подготовьте творожную массу. В глубокой миске смешайте творог, яйцо, сахар, соль и ванилин. Хорошо все перемешайте до получения однородной нежной субстанции. Если вы делаете это в блендере, просто взбейте.
Prepare the dough. If you used a blender, then transfer the resulting mass into a convenient bowl. Sift the flour and add it to the curd mixture. Mix everything well. The dough should be soft and sticky. It is best to stir it with a spoon to make it easier to put it into molds later.
Приготовьте тесто. Если вы использовали блендер, то переложите получившуюся массу в удобную миску. Просейте муку и добавьте ее в творожную массу. Хорошо все перемешайте. Тесто должно получиться мягким и вязким. Размешивать его лучше всего ложкой, чтобы потом было легче класть в формочки.
Take baking molds, grease with oil and sprinkle with flour. It is best to use silicone molds. But if you don't have them, use paper cups for making muffins or just a baking sheet with parchment greased with oil. In this case, you need to carefully take the dough with a spoon and pour it in the shape of circles at a distance of 3-4 cm from each other. If you are using silicone molds, fill them with dough to a height of 1-2 cm.
Возьмите формочки для выпечки, смажьте маслом и присыпьте мукой. Лучше всего использовать силиконовые формы. Но если их нет, воспользуйтесь бумажными стаканчиками для приготовления кексов или просто противнем с пергаментом, смазанным маслом. В этом случае нужно аккуратно ложкой брать тесто и наливать его в форме кругов на расстоянии 3-4 см друг от друга. Если вы используете силиконовые формы, то заполните их тестом на высоту 1-2 см.
Before serving, top the cheesecakes with custard or sour cream. The sauce made from sour cream, honey and butter is very tasty. Take butter and honey in equal quantities, and twice as much sour cream. Mix everything, put on fire and cook until smooth. Pour the prepared sauce over the cheesecakes. Garnish with fresh berries and mint leaves.
Перед подачей полейте сырники заварным или сметанным кремом. Очень вкусным получается соус из сметаны, меда и масла. Возьмите в равных количествах масло и мед, и в два раза больше сметаны. Все смешайте, отправьте на огонь и варите до однородности. Полейте сырники готовым соусом. Украсьте свежими ягодами и листочками мяты.