Rinse the turkey fillet under running water and pat dry. Prepare the fillet and baking tray.
Промойте филе индейки под проточной водой, обсушите его. Подготовьте филе и противень для выпекания.
Prepare the marinade for the fillet. Add hot Russian mustard to sour cream in a small bowl. Add spices (oregano, basil, garlic), salt and pepper. Squeeze a teaspoon of lemon juice into the sauce and stir. Cut the fillet into small pieces. Add to the bowl with the sauce, stir and leave for 30 minutes.
Приготовьте маринад для филе. В небольшую миску к сметане добавьте острую русскую горчицу. Добавьте специи (орегано, базилик, чеснок), посолите и поперчите. Выжмите в соус чайную ложку лимонного сока и перемешайте. Филе порежьте на небольшие кусочки. Добавьте в миску с соусом, перемешайте и оставьте на 30 минут.
Place the turkey to roast. Line a baking dish with foil and grease with vegetable oil. Place the marinated turkey in it along with the marinade. Place the meat in an oven preheated to 200 degrees for 20-30 minutes. When a golden brown crust appears on the surface, reduce the temperature to 160 degrees and leave the turkey in the oven for another 40 minutes. If necessary, add a little water to the pan.
Поставьте индейку запекаться. Форму для запекания выстелите фольгой и смажьте растительным маслом. Выложите в нее замаринованную индейку вместе с маринадом. Отправьте мясо в предварительно разогретую до 200 градусов духовку на 20-30 минут. Когда на поверхности появится румяная корочка, уменьшите температуру до 160 градусов и оставьте индейку еще на 40 минут в духовке. При необходимости подлейте немного воды в противень.
Serve turkey in mustard sauce with a side of pasta. For 100 g of pasta you will need 1 liter of water. Cook them in boiling salted water for 5-10 minutes (depending on the variety). To prevent them from sticking together, add a spoonful of vegetable oil.
Подавайте индейку в горчичном соусе с гарниром из макарон. На 100 г макарон уйдет 1 литр воды. Варите их в кипящей подсоленной воде 5-10 минут (зависит от сорта). Чтобы они не слипались, добавьте ложку растительного масла.