Wash the turkey fillet, dry it, cut into oblong pieces. Peel the onion and pepper and cut into large pieces. Thaw beans and drain excess liquid.
Филе индейки вымойте, обсушите, нарежьте на продолговатые кусочки. Почистите лук и перец, нарежьте крупными кусочками. Разморозьте фасоль и слейте лишнюю жидкость.
Roast the turkey. In a frying pan over high heat with some vegetable oil, fry the turkey pieces until golden brown, about 15 minutes.
Обжарьте индейку. На сковороде на сильном огне с добавлением растительного масла обжарьте кусочки индейки до золотистого цвета, примерно, 15 минут.
Combine meat with vegetables. Add onions, peppers and beans to the meat. Stir and fry for another 10 minutes. Pour in the sauce, season with salt and pepper to taste, mix thoroughly and simmer for 5-7 minutes.
Соедините мясо с овощами. Добавьте к мясу лук, перец и фасоль. Перемешайте и жарьте еще 10 минут. Влейте соус, приправьте солью и перцем по вкусу, тщательно перемешайте и тушите 5-7 минут.
Before serving, sprinkle the turkey and vegetables in teriyaki sauce with sesame seeds. Serve with a side dish of rice or buckwheat noodles.
Перед подачей посыпьте индейку с овощами в соусе терияки кунжутом. Подавайте с гарниром из рисовой или гречневой лапши.