Prepare the meat. Wash the turkey fillet, dry it, cut into large pieces. Finely chop the green onions. Prepare a baking dish and foil. Turn on the oven to preheat to 200 degrees. Instead of cutting the fillet into pieces, you can marinate it completely.
Подготовьте мясо. Филе индейки вымойте, обсушите, нарежьте на крупные куски. Мелко порубите зеленый лук. Приготовьте форму для запекания и фольгу. Включите духовой шкаф на разогрев до 200 градусов. Филе можно не нарезать на куски, а мариновать полностью.
Prepare the sauce. Mix soy sauce with rice vinegar and sugar. Let sit for 10 minutes until the sugar dissolves.
Приготовьте соус. Смешайте соевый соус с рисовым уксусом и сахаром. Дайте настояться 10 минут, чтобы сахар растворился.
Marinate the turkey. Lightly salt the turkey fillet and pour the sauce over it. Place in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте индейку. Филе индейки слегка посолите, залейте соусом. Поставьте в холодильник на 1 час.
Roast the turkey. After the meat has marinated, place the turkey fillet in a baking dish and cover with foil. Bake in the oven for 30-40 minutes at 200 degrees.
Запеките индейку. После того, как мясо замариновалось, выложите филе индейки в форму, прикройте фольгой. Запекайте в духовке 30-40 минут при 200 градусах.
Before serving, sprinkle the baked turkey fillet in soy sauce with finely chopped onion. Serve with a side dish of vegetables, rice, buckwheat noodles or potatoes.
Перед подачей посыпьте запеченное филе индейки в соевом соусе мелко порубленным луком. Подавайте с гарниром из овощей, риса, гречневой лапши или картофеля.