Conveniently arrange all the ingredients. Wash the turkey fillet and pat dry with a paper towel. Wash vegetables and herbs. Peel onions, potatoes and carrots. Prepare turkey fillet and vegetables. Cut the meat into 2x2 cm cubes. Cut the onion into cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the potatoes into large pieces. Cut the tomatoes into cubes. You will need a slow cooker.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте филе индейки и промокните его бумажным полотенцем. Помойте овощи и зелень. Лук, картофель и морковь очистите от кожуры. Подготовьте филе индейки и овощи. Нарежьте мясо кубиками 2х2 см. Лук порежьте кубиками. Морковь натрите на крупной терке. Картофель нарежьте крупными кусочками. Помидоры порежьте кубиками. Потребуется мультиварка.
Prepare the dish in a slow cooker. Pour vegetable oil into the bottom of the multicooker, add onions and carrots, turn on the frying mode for 10 minutes. Do not close the lid, stir the vegetables from time to time. Add the poultry fillet to the onions and carrots and fry until the meat turns white. Place potatoes, salt and black peppercorns in the multicooker bowl. Pour in a glass of water. Turn on the extinguishing mode for 40 minutes. 10 minutes before the end, add the prepared tomatoes and bay leaf. When the dish is ready, let it sit for 20 minutes.
Приготовьте блюдо в мультиварке. На дно мультиварки налейте растительное масло, всыпьте лук и морковь, включите режим жарки на 10 минут. Крышку не закрывайте, время от времени помешивайте овощи. Добавьте к луку и моркови филе птицы и обжарьте, пока мясо не станет белым. Заложите в чашу мультиварки картофель, соль и горошины черного перца. Влейте стакан воды. Включите режим тушения на 40 минут. За 10 минут до окончания добавьте подготовленные помидоры и лавровый лист. Когда блюдо будет готово, дайте ему настояться 20 минут.
To serve aromatic turkey with vegetables, prepare sour cream sauce. Chop the garlic, mix with sour cream, and add salt. Chop the parsley and dill. Sprinkle the dish with herbs.
Для подачи ароматной индейки с овощами подготовьте сметанный соус. Измельчите чеснок, смешайте со сметаной, посолите. Измельчите петрушку и укроп. Посыпьте зеленью блюдо.