Conveniently arrange all the ingredients. Wash the turkey fillet and pat dry with a paper towel, cut into cubes. Wash the peppers and carrots. Peel the carrots. Remove seeds and membranes from peppers. Prepare the vegetables. Cut the carrots and bell peppers into thin strips. Cut the onion into half rings. Cut the pineapple into cubes.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте филе индейки и промокните бумажным полотенцем, порежьте на кубики. Помойте перец и морковь. Очистите морковь. Удалите из перца семена и перегородки. Подготовьте овощи. Нарежьте морковь и сладкий перец тонкой соломкой. Лук порежьте полукольцами. Ананас порежьте на кубики.
Marinate the turkey. Pour wine, soy sauce into a bowl, add spices, stir. Pour the marinade over the turkey and let sit while you prepare the vegetables.
Замаринуйте индейку. В миску налейте вино, соевый соус, добавьте специи, перемешайте. Залейте индейку маринадом и дайте постоять, пока подготовите овощи.
Prepare the dish. Fry carrots and onions in a frying pan in vegetable oil until half cooked. Place the meat in the pan. Do not discard the remaining marinade. Fry the meat over medium heat for 5-7 minutes. Add bell peppers and pineapples and stir. Continue frying. After 5 minutes, pour in the marinade and 2 tbsp. juice from pineapple. Bring to a boil and simmer covered for 10-15 minutes.
Приготовьте блюдо. Обжарьте морковь и лук на сковороде в растительном масле до полуготовности. Выложите в сковороду мясо. Оставшийся маринад не выливайте. Обжарьте мясо на среднем огне 5-7 минут. Добавьте сладкий перец и ананасы, перемешайте. Продолжайте обжаривать. Через 5 минут влейте маринад и 2 ст.л. сока от ананаса. Доведите до кипения и тушите под крышкой 10-15 минут.
Serve turkey in sweet and sour sauce with crispy white bread toast and finely chopped parsley.
Индейку в кисло-сладком соусе подавайте с хрустящими тостами из белого хлеба и мелко нарезанной петрушкой.