Rinse the turkey fillet and dry with paper towels. Cut into large pieces. Wash the orange, remove the zest with a knife, cut it in half. Cut one half into thick slices. From the second, cut out only the pulp without the outer peel. Cut the pulp into small cubes, removing the seeds. Prepare a hammer, cling film, foil and toothpicks. Preheat the oven to 180 degrees.
Филе индейки промойте, обсушите бумажными салфетками. Нарежьте на крупные куски. Апельсин вымойте, снимите ножом цедру, разрежьте его пополам. Одну половину нарежьте толстыми кружочками. Из второй вырежьте только мякоть без внешней кожуры. Нарежьте мякоть небольшими кубиками, удалив косточки. Приготовьте отбивной молоток, пищевую пленку, фольгу и зубочистки. Поставьте духовой шкаф на разгрев до 180 градусов.
Roast the turkey. Cover each piece of turkey with cling film and pound with a mallet. Sprinkle with salt and dried herbs. Place an orange slice in the center of each turkey slice. Fold the edges to form an “envelope” and secure with toothpicks. Wrap each “envelope” with foil and bake in the oven at 180 degrees for 20-25 minutes.
Запеките индейку. Каждый кусок индейки накройте пищевой пленкой и отбейте молоточком. Присыпьте солью и сушеными травами. В центр каждого отбитого кусочка индейки положите по кружку апельсина. Заверните края так, чтобы получился "конвертик", скрепите зубочистками. Оберните каждый "конвертик" фольгой и запекайте в духовке при 180 градусах 20-25 минут.
Prepare the sauce. To do this, grind the remaining orange pulp through a fine sieve, season with salt and pepper to taste, and mix. Pour the orange mixture into a saucepan over low heat and add the zest. Dissolve starch 3 tbsp. l. water, pour into the saucepan in a thin stream, stirring constantly. Keep on fire until the sauce thickens. Remove the zest from the sauce.
Приготовьте соус. Для этого оставшуюся мякоть апельсина и перетрите через мелкое сито, приправьте солью, перцем по вкусу, перемешайте. Вылейте апельсиновую смесь в сотейник и поставьте на слабый огонь и добавьте цедру. Крахмал разведите 3 ст. л. воды, влейте в сотейник тонкой струйкой, постоянно размешивая. Держите на огне, пока соус не загустеет. Удалите из соуса цедру.
Before serving, place the turkey fillet baked with oranges on a plate and pour over the hot sauce.
Перед подачей выложить филе индейки, запеченное с апельсинами, на блюдо, полейте горячим соусом.