Wash the meat, dry it, cut into cubes. Peel the carrots, onions, bell peppers, tomatoes and garlic. Cut the vegetables into small slices. For convenience, carrots can be chopped on a medium grater. Prepare a heatproof baking sheet and foil. Turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Мясо вымойте, обсушите, нарежьте кубиками. Почистите морковь, лук, болгарский перец, помидор и чеснок. Порежьте овощи на мелкие ломтики. Морковь для удобства можно нашинковать на средней терке. Приготовьте жаропрочный противень и фольгу. Включите духовой шкаф на разгрев до 180 градусов.
Roast the turkey with vegetables. Mix meat with onion, carrots, tomato, garlic and vegetable oil in a separate bowl. Salt and pepper. Place the mixture in a baking dish. Cover with foil, which must be pierced in three places to allow steam to escape. Bake the turkey fillet with vegetables in the oven at 180 degrees for 40-50 minutes. 20 minutes before the end of the cooking process, remove the foil to allow the vegetable juice to evaporate as much as possible.
Запеките индейку с овощами. Смешайте в отдельной миске мясо с луком, морковью, помидором, чесноком и растительным маслом. Посолите, поперчите. Выложите смесь в форму для запекания. Прикройте фольгой, которую необходимо проткнуть в трех местах для выхода пара. Запекайте филе индейки с овощами в духовке при 180 градусов 40-50 минут. За 20 минут до окончания процесса готовки, снимите фольгу, чтобы овощной сок максимально испарился.
Sprinkle the herb mixture over the roasted turkey and vegetables. Serve with honey mustard sauce. To prepare the sauce, take liquid honey, add a little warm water and mustard, and mix the ingredients.
Посыпьте индейку, запеченную с овощами смесью пряных трав. Подавайте с медово-горчичным соусом. Для приготовления соуса возьмите жидкий мед, добавьте немного теплой воды и горчицы, перемешайте продукты.